#1  
Old 09-06-2007, 08:59 AM
JeanPaulM JeanPaulM is offline
Senior Members
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
PAOP: Files not being compressed

Hi,

For some reason PAOP does not compress the files even though I explicitly tell it to do so.

My setup:

Windows XP SP2
Office 2007
PA 10.2.0.11
PAOP 2.00.08

What could be the problem?

Thank you.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-06-2007, 09:16 AM
spwolf's Avatar
spwolf spwolf is offline
Administrator
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 8,386
Thanks: 866
Thanked 282 Times in 257 Posts
what settings do you have for compression and what type of file is it? did you check file filters?
__________________
ConeXware, Inc.
latest PA release info on Facebook, Twitter | Follow us and win free PowerArchiver.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-06-2007, 09:44 AM
JeanPaulM JeanPaulM is offline
Senior Members
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
PAOP Settings

Hi,

My settings:

Compression Format: ZIP
Compression Level: Maximum
AES Encryption: No
Rename Ext to .??_ No
Compress & Encrypt: No
Minimal File Size: 10kb
Excluded Extionsion: None
Include Help File: No
Name based on firth attachment: No
Ask to use PAOP before sending: Yes

I'm trying to compress and Excel file (.xls) of 20.5kb
Reply With Quote
  #4  
Old 09-06-2007, 10:02 AM
spwolf's Avatar
spwolf spwolf is offline
Administrator
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 8,386
Thanks: 866
Thanked 282 Times in 257 Posts
did you check filters to make sure xls isnt there?

thanks
__________________
ConeXware, Inc.
latest PA release info on Facebook, Twitter | Follow us and win free PowerArchiver.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-06-2007, 11:18 AM
JeanPaulM JeanPaulM is offline
Senior Members
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Yes, and it wasn't there. I even went so far as to clear the exclusion list completely.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-06-2007, 06:01 PM
spwolf's Avatar
spwolf spwolf is offline
Administrator
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 8,386
Thanks: 866
Thanked 282 Times in 257 Posts
whats the name of the file? maybe thats why it wont work... did you try some other file?
__________________
ConeXware, Inc.
latest PA release info on Facebook, Twitter | Follow us and win free PowerArchiver.
Reply With Quote
  #7  
Old 09-07-2007, 01:33 AM
JeanPaulM JeanPaulM is offline
Senior Members
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
I've had the same problem with numerous files. Perhaps having white-spaces in the name might be causing problems?

I've also uninstalled and re-installed PAOP countless times.
Reply With Quote
  #8  
Old 09-09-2007, 08:44 AM
spwolf's Avatar
spwolf spwolf is offline
Administrator
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 8,386
Thanks: 866
Thanked 282 Times in 257 Posts
let me know of the filenames that you are having issues with and we will try to replicate it here...

thanks!
__________________
ConeXware, Inc.
latest PA release info on Facebook, Twitter | Follow us and win free PowerArchiver.
Reply With Quote
  #9  
Old 09-10-2007, 01:26 AM
JeanPaulM JeanPaulM is offline
Senior Members
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thank you,

I've tried all manner of file names, extensions and settings, but I still can't get PAOP to work.

I think I'll just uninstall it.
Reply With Quote
  #10  
Old 09-10-2007, 09:07 AM
spwolf's Avatar
spwolf spwolf is offline
Administrator
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 8,386
Thanks: 866
Thanked 282 Times in 257 Posts
hm, i tried xls with space in the name and it worked fine...

Do you get compress window when you send files with attachments or?
__________________
ConeXware, Inc.
latest PA release info on Facebook, Twitter | Follow us and win free PowerArchiver.
Reply With Quote
  #11  
Old 09-10-2007, 09:23 AM
JeanPaulM JeanPaulM is offline
Senior Members
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Yes, the compression window does open, but almost immediately closes again.
Reply With Quote
  #12  
Old 09-10-2007, 12:28 PM
spwolf's Avatar
spwolf spwolf is offline
Administrator
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 8,386
Thanks: 866
Thanked 282 Times in 257 Posts
so it closes without you pressing anything?

thanks!
__________________
ConeXware, Inc.
latest PA release info on Facebook, Twitter | Follow us and win free PowerArchiver.
Reply With Quote
  #13  
Old 09-11-2007, 01:27 AM
JeanPaulM JeanPaulM is offline
Senior Members
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Yes, that is correct.
Reply With Quote
  #14  
Old 09-11-2007, 01:32 AM
JeanPaulM JeanPaulM is offline
Senior Members
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Before I send you on a wild goose chase, let me rephrase that.

When the setting is ticked for POAP to ask if it should zip the attachments, the compression window opens up, and stays there until a selection is made. But even if one chooses to zip the attachments, it almost immediately closes without doing anything.

When it is set to zip attachments automatically, one can see the compression window open and close almost immediately.

I honestly don't know how one would troubleshoot this problem, since it seems to have worked perfectly well in all your tests.
Reply With Quote
  #15  
Old 09-11-2007, 03:30 AM
spwolf's Avatar
spwolf spwolf is offline
Administrator
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 8,386
Thanks: 866
Thanked 282 Times in 257 Posts
Do you at any point of time see PA window (not PAOP but PA)?

If not, please let me know what is the path to PA and PAOP instalation, it seems as if PAOP isnt calling PA for whatever reason.

Also, what other plugins for office do you have installed?

thanks!
__________________
ConeXware, Inc.
latest PA release info on Facebook, Twitter | Follow us and win free PowerArchiver.
Reply With Quote
  #16  
Old 09-11-2007, 11:15 AM
cweis cweis is offline
Senior Members
 
Join Date: Sep 2007
Location: DFW area of Texas
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
I have the same issue with Outlook 2003. I even have the plug-in to prompt me on every email if I would like to compress the attachment(s). I answer yes and it appears something is happening, but the message is sent without the attachment now as a zip file.

I do have other Outlook plug-ins installed such as Mapilabs duplicates remover. I am also using Spysweeper with Antivirus v5.5.7. Not sure if these could be causing an issue.

Is there a way to activate a debugging feature to possibly see where the problem is happening? I have reinstalled the plugin, and verified the outlook plugin options multiple times.
Reply With Quote
  #17  
Old 09-11-2007, 11:32 AM
spwolf's Avatar
spwolf spwolf is offline
Administrator
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 8,386
Thanks: 866
Thanked 282 Times in 257 Posts
when you say that something is happening, does that mean that PA 2007 launches or?
__________________
ConeXware, Inc.
latest PA release info on Facebook, Twitter | Follow us and win free PowerArchiver.
Reply With Quote
  #18  
Old 09-11-2007, 09:53 PM
cweis cweis is offline
Senior Members
 
Join Date: Sep 2007
Location: DFW area of Texas
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
To make it easier to explain, I captured a video of the process. I have posted the AVI on my website:

http://megabytecoffee.com/public/pa/PAOP.avi

-The video is about 9megs in size. You'll see exactly what I am seeing.
Reply With Quote
  #19  
Old 09-12-2007, 02:16 PM
spwolf's Avatar
spwolf spwolf is offline
Administrator
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 8,386
Thanks: 866
Thanked 282 Times in 257 Posts
thanks
__________________
ConeXware, Inc.
latest PA release info on Facebook, Twitter | Follow us and win free PowerArchiver.
Reply With Quote
  #20  
Old 09-14-2007, 07:45 AM
cweis cweis is offline
Senior Members
 
Join Date: Sep 2007
Location: DFW area of Texas
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
It's been a couple of days. Any ideas of why it doesn't work?
Reply With Quote
  #21  
Old 09-14-2007, 08:58 AM
spwolf's Avatar
spwolf spwolf is offline
Administrator
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 8,386
Thanks: 866
Thanked 282 Times in 257 Posts
we are working on finalizing 10.20, so in few days we will have time to look at PAOP... thanks.
__________________
ConeXware, Inc.
latest PA release info on Facebook, Twitter | Follow us and win free PowerArchiver.
Reply With Quote
  #22  
Old 09-19-2007, 09:17 AM
danielmk danielmk is offline
Senior Members
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
PAOP: Same problem here

SPWolf,

Have the same problem here.

New windows instalation with:

PA 10.20.17
PAOP 2.00.08
Outlook 2003 SP2 11.8118.8132
MS Proofing Tools
Windows XP 5.1.2600 SP2 Build 2600

I have been having this problem for a while and I have formatted my machine a installed the latest versions of PAOP and PA in order to see if the problem would be solved, but it didnīt. The PAOP 1.10 worked fine on my machine. Do you know if there is anyplace I can download the old version?

Thanks.
Reply With Quote
  #23  
Old 09-19-2007, 09:32 AM
spwolf's Avatar
spwolf spwolf is offline
Administrator
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 8,386
Thanks: 866
Thanked 282 Times in 257 Posts
we will take an look at this this week, so please patient... we will need more info for sure.

thanks,
__________________
ConeXware, Inc.
latest PA release info on Facebook, Twitter | Follow us and win free PowerArchiver.
Reply With Quote
  #24  
Old 09-19-2007, 10:17 AM
danielmk danielmk is offline
Senior Members
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
It works

Found the 1.10 version in PA´s download site.

Uninstalled the 2.0 version, installed 1.10 and it works fine.

I´ll be waiting for a new version.
Reply With Quote
  #25  
Old 09-26-2007, 10:30 AM
spwolf's Avatar
spwolf spwolf is offline
Administrator
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 8,386
Thanks: 866
Thanked 282 Times in 257 Posts
Here is what we need to know:
1. location of your temp folder
2. Send us paarcce.dat from your temp folder.

You can send it to support conexware.com.

thank you!
__________________
ConeXware, Inc.
latest PA release info on Facebook, Twitter | Follow us and win free PowerArchiver.
Reply With Quote
  #26  
Old 09-26-2007, 12:33 PM
ivan's Avatar
ivan ivan is offline
Alpha tester
 
Join Date: Jun 2001
Location: Croatia
Posts: 1,081
Thanks: 0
Thanked 10 Times in 9 Posts
Important - the parcce.dat must be the one that is created after reproducing the bug (creating new email message, adding attachment, clicking on "Compress" in PAOP dialog that shows upon "Send" action, and after loading/closing PA).
__________________
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
PowerArchiver Support
http://www.powerarchiver.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Reply With Quote
  #27  
Old 10-01-2007, 07:14 AM
davidsplash davidsplash is offline
PA Super User
 
Join Date: Jun 2001
Location: london
Posts: 1,231
Thanks: 0
Thanked 31 Times in 28 Posts
two things to ask what version of outlook are you using and what windows are you using. the second thing is to ask have you installed any other outlook plugin or have you reinstalled outlook after installing this plugin. i would suggest uniunstalling pa and outlook and pa and then install outllok then pa then this plugin and tell us what problems you encounter after that.
Reply With Quote
  #28  
Old 10-01-2007, 07:24 AM
danielmk danielmk is offline
Senior Members
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Windows XP Professional
Build 2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254 (Service Pack 2)

Microsoft Office Outlook 2003 (11.8169.8172) SP3

Formatted my computer, installed Windows XP, Updated (Windows update), installed Office 2003, updated. Using a MSExchange connection.

The older version works fine. The newer doesn´t.

Couldn´t find the parcce.dat file.
Reply With Quote
  #29  
Old 10-01-2007, 11:54 AM
spwolf's Avatar
spwolf spwolf is offline
Administrator
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 8,386
Thanks: 866
Thanked 282 Times in 257 Posts
check this out:
http://www.powerarchiver.com/test/release10/paop200.exe

it should fix the issue. Please report back if it did.

thanks!
__________________
ConeXware, Inc.
latest PA release info on Facebook, Twitter | Follow us and win free PowerArchiver.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.